Dobrý deň o .Dr.Dubaj chcem reagovať sledujem vývoj TS ako letia holuby a nedá mi prečo majú holuby tak krátky oddych do 30km ešte beriem ale každý druhý deň nad 50km a 125 a potom zas 50 km to sú vaše chyby prečo holuby sa nevracajú domov holub nieje stroj a hlavne mladý ,takže len tak som zahodil 351€ holub mladý potrebuje aj nejakú regeneráciu lebo nechcem hovoriť aj o chorobe mladých čo nás trápi posledné roky.No myslel som že máte väčšie skúsenosti to takto nahanate ,trenujete aj vaše mladé holuby?Veď už pri vypustení má holub stres kde ho sokol napadne a preto potrebuje oddych.Takze len toľko som chcel povedať
Autor: MTC Pharmagal
Dobry den,
mohli by ste okrem pozvania na prvy pretek (otazka je ci po dnesnom nacviku bude vobec co nasadit) aj zhodnotit doterajsi priebeh nacvikov, vase vysvetlenie pre doterajsie straty a podobne.
A je to tu, milí chovatelia!
Po úspešnom tréningovom období začínajú holuby súťažiť.
Prvé preteky sezóny 2026, ktoré sú aj prvými pretekmi našej testovacej stanice MTC PHARMAGAL RANČ NOVÉ SEDLO sa uskutočnia už tento štvrtok, 20.08.2026.
Určite ste v očakávaní, ako úspešný bude Váš pretekár. Aby ste mohli prežiť tieto jedinečné chvíle čo najbližšie miesta diania, dovoľujeme si Vás pozvať na ranč. V príjemnom prírodnom prostredí tak môžete na vlastné oči sledovať dolety holubov.
Srdečne Vás na ranči privítame od 9:30 hod, občerstvenie zabezpečené.
PRVÉ PRETEKY SEZÓNY 2026
PRVÉ PRETEKY MTC PHARMAGAL RANČ NOVÉ SEDLO
20.08.2026 - VELKÉ MEZIŘÍČÍ - 195 km
Letu zdar!
Váš tím MTC Pharmagal Ranč Nové Sedlo